Richard Sulík reaguje na obvinenia, že sa tajne stretol a rokoval s poslancom Sujom

NETKY.SK • 8 August 2022, 6:0 • 2 min
Richard Sulík reaguje na obvinenia, že sa tajne stretol a rokoval s poslancom Sujom

BRATSILAVA/ DETVA - Informácie začal na sociálnej sieti Facebook šíriť anonymný profil s menom Utajený svedok.

slovakia

left justify in out

Líder SaS Richard Sulík odmieta, že by rokoval s nezaradeným poslancom Národnej rady (NR) SR Miroslavom Sujom. Reaguje tak na informácie, ktoré sa objavili na sociálnej sieti. Tvrdenia označil za klamstvá. Konštatuje to v stanovisku, ktoré TASR poskytol hovorca SaS Ondrej Šprlák.

 

Zo sveta: Zelenskyj: Zachraňujeme aj Európu, žiadame o ďalšie zbrane

 

img

 

Snaha o legitimizovanie kšeftov s fašistami najnovšie vyústila do absurdného klamstva, ktoré sa šíri na internete. A to, že som rokoval so Sujom. Toto dôrazne odmietam," zdôraznil Sulík.

 

Pripomenul, že nie on upravoval zákon na podnet z ĽSNS. Rovnako tiež podľa jeho vyjadrení nesedel hodiny s poslancom Martinom Beluským, aby s ním dohadoval podporu nejakého nedomysleného nápadu." Odkázal, že podľa neho nie je rozdiel medzi „dobrým a zlým fašistom."

 

Z domova: Cigániková: OĽaNO je sekta, nie strana, Matovičovo ministerstvo klamalo o rozpočte!

 

img

 

Profil z Facebooku


Informácie zverejnil na sociálnej sieti anonymný profil s názvom Utajený svedok. V jednom zo svojich najnovších postov tvrdí:

 

„Podľa mojich informácií sa s ním mal pred časom tajne stretnúť v Detve, v bare Gabriela, predseda strany SAS, Richard Sulík. Pán Sulík, ak je to pravda, pýtam sa, prečo sa tajne stretávate s fašistami z hnutia Republika a čo je predmetom týchto stretnutí? Pán Sulík, pýtam sa, aké boli ďalšie vaše pochybné stretnutia v poslednej dobe a čo ste na nich riešili? Pán Sulík, ako dlho ste už rozhodnutý zhodiť túto vládu a kto vám za to čo sľúbil? Pán Sulík, povedzte na rovinu, prečo nevylučujete povolebnú spoluprácu s hnutím Republika?" napísal a dodal.


„Ďalej sa pýtam pánov Korčoka, Klusa a najmä Benčíka, ktorý zasvätil posledné roky písaním o extrémistoch, ako môžete byť súčasťou strany (resp. poslaneckého klubu u posledne menovaného), ktorá nevylučuje spoluprácu s hnutím Republika, ktorá je plné fašistov? Keď sa tu v poslednom období hrá fašistickou kartou, mali by sme byť dôslední, a nie pokryteckí a selektívni."

 

Prečítajte si tiež: Chcete sa sťažovať na poškodenie zdravia? Odteraz si za to zaplatíte!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona