Richard Rybníček oznámil kandidatúru na primátora mesta

NETKY.SK • 7 September 2010, 07:27 • 2 min
Richard Rybníček oznámil kandidatúru na primátora mesta

Richard Rybníček oznámil kandidatúru na primátora mesta

slovakia

left justify in out

img

Exriaditeľ Slovenskej televízie, spoluzakladateľ hudobnej skupiny Bez ladu a skladu a držiteľ ocenenia týždenníka TREND Manažér roka 2005 Richard Rybníček dnes oficiálne oznámil svoju kandidatúru na post primátora mesta Trenčín.
"Ak niečomu vďačím za svoje úspechy, tak je to fakt, že som v Trenčíne vyrastal v rodine a v prostredí, ktoré by som prial každému z nás. Mojim želaním je, aby som vrátil mestu to, čo ono dalo mne," povedal Rybníček na dnešnej tlačovke s tým, že Trenčín sa musí stať transparentným a otvoreným mestom, ktoré bude korektne a rozumne riadené.
Prioritou pred oficiálnym spustením predvolebnej kampane je podľa neho "nábor" občianskych kandidátov na poslancov Trenčína, pretože verí, že občania najlepšie vedia a poznajú tých, ktorí by boli kompetentní zodpovedne sa vyjadrovať ku kľúčovým úlohám mesta, ale ktorí možno dnes nemajú odvahu sa o post poslancov uchádzať.
"Do volieb idem ako nezávislý kandidát, pretože si myslím, že novembrové voľby budú o osobnostiach a nie o politických stranách," zdôraznil Rybníček s tým, že kandidátov na poslancov chce vybrať za aktívnej účasti Trenčanov.
Ako dodal, súčasný primátor urobil pre mesto veľa, no ľudia majú pocit, že mesto s nimi nekomunikuje a dostali sa do úlohy štatistov. Trenčanov podľa neho trápi veľa problémov, ktoré treba riešiť spolu s nimi.
"Napríklad v prípade plánovanej výstavby Auparku v centre mesta boli Trenčania oklamaní, ďalším problémom je 'vymieranie' centra mesta, parkovanie v Trenčíne, absencia komunikácie s Trenčianskym samosprávnym krajom, vysoká zadlženosť mesta či železnica," dodal.
So súčasným primátorom Branislavom Cellerom sa podľa neho poznajú od detstva, jeho kandidatúra nie je proti niekomu, ale za niečo. "S Braňom (Cellerom - pozn. TASR) sa poznám dobre, moja kampaň nebude konfrontačná, bude to korektná súťaž a som presvedčený, že kamarátske vzťahy nenaruší," pripomenul Rybníček.
Od utorka (7. 9.) otvorí Richard Rybníček v centre mesta svoju kanceláriu pre všetkých obyvateľov Trenčína.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies