Škandál v NBA! Novinárka zažalovala mladého trénera za sexuálny útok

NETKY.SK • 23 Apríl 2019, 12:31 • 2 min
Škandál v NBA! Novinárka zažalovala mladého trénera za sexuálny útok

LOS ANGELES - Americký basketbalový tréner Luke Walton (39) čelí žalobe so sexuálneho útoku. Podala ju bývalá reportérka Kelli Tennantová a incident sa mal udiať v hotelovej izbe v Santa Monice v čase, keď Walton pôsobil ako asistent trénera tímu Golden State Warriors (2014 - 2016).

slovakia

left justify in out

Neskôr sa stal prvým trénerom Los Angeles Lakers, odkiaľ po neúspešnej sezóne 2018/2019 odišiel a presídlil do rovnakej funkcie v tíme Sacramento Kings.

Podľa Tennantovej Walton chcel zneužiť ich dobrý priateľský vzťah a v hotelovej izbe ju nečakane zvalil na posteľ a začal ju proti jej vôli bozkávať. Po chvíli s tým prestal, ale potom sa pokúsil ešte o jeden sexuálny útok pri jej odchode z izby. Keď sa mu opäť vytrhla zo zovretia, iba so smiechom vyhlásil: "Som rád, že som ťa videl." Tennantová sa údajne zverila so svojou neblahou skúsenosťou priateľom, ale žalobu nepodala, až teraz po rokoch. 

 

 

Tennantová sa s Waltonom poznala dlhší čas, dokonca sa priatelila s jeho manželkou.  Kluby Golden State ani Sacramento prípad nekomentovali s tým, že o tom počujú prvýkrát.

 

Dnes sa k celej situácii vyjadrili aj zástupcovia bývalého zamestnávateľa Waltona z Lakers:  "Tento údajný incident sa odohral predtým, ako bol Luke Walton hlavným trénerom Los Angeles Lakers. V žiadnom okamihu pred alebo počas jeho zamestnania tu nebolo toto tvrdenie oznámené Lakers. Ak by to tak bolo, okamžite by sme začali vyšetrovanie a informovali NBA. Keďže Luke Walton má teraz zmluvu s iným tímom, nebudeme mať žiadne ďalšie pripomienky."
 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies