Richard Müller zverejnil videoklip ku skladbe Anomália

NETKY.SK • 25 Máj 2020, 11:28 • 2 min
Richard Müller zverejnil videoklip ku skladbe Anomália

BRATISLAVA – Slovenský spevák Richard Müller zverejnil videoklip ku skladbe Anomália. Autorom hudby a textu novinky je Laco Rychtárik, ktorý pieseň zložil v mimoriadne komplikovanom období svojho života a je jeho dosiaľ najosobnejšou.

slovakia

left justify in out

 

„Pieseň vznikla v komplikovanom období môjho života, keď som bojoval s veľmi osobnými problémami a mal som pocit, že neviem nájsť vo svojom vtedajšom okolí nikoho, kto by si prežil v živote niečo podobné. Je to úprimná, osobná výpoveď. Mal som silný pocit nepochopenia, sebareflexia a zdravotné problémy výrazne ovplyvňovali moju kreativitu,“ priblížil Rychtárik.


Napriek tomu, že Müller Rychtárikovu tvorbu pozná, dosiaľ sa s ním nikdy osobne nestretol. „O to viac ma prekvapilo, že napísal pesničku, ktorá mi úplne hovorila z duše,“ vyznal sa spevák. „Richard bol určite prvá voľba. Práve on mal byť hlasom tak osobného textu v kombinácii s hudbou. Sám je pre mňa hudobnou inšpiráciou, preto som veľmi rád, že prijal ponuku na spoluprácu,“ uviedol Rychtárik.

Skladba má aj netradičný videoklip, ktorý režíroval Richard Raiman. Celý je postavený len na detailnom zábere Richardovej tváre.

 

„Mne sa veľmi páči, že to takto poňal, že to nie je prvoplánový klip. Myslím si, že dokonale vystihuje atmosféru skladby,“ uzavrel Müller.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies