Ribery Hráčom roka vo Francúzsku, najlepším trénerom Garcia

NETKY.SK • 10 December 2013, 13:38 • 2 min
Ribery Hráčom roka vo Francúzsku, najlepším trénerom Garcia

PARÍŽ - Francka Riberyho, ktorý figuruje medzi tromi futbalovými kandidátmi na ocenenie FIFA Zlatá lopta, vyhlásili za Hráča roka vo Francúzsku. Za najlepšieho trénera vymenovali kouča AS Rím Rudi Garciu, ktorý si ocenenie vyslúžil ešte za výsledky na lavičke OSC Lille. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

V ankete časopisu France Football, v ktorej hlasovali súčasní a bývalí futbalisti, triumfoval krídelník Bayernu Mníchov pred stredopoliarmi Paulom Pogbom z Juventusu Turín a Blaise Matuidim z tímu Paríž St. Germain. "Teraz musím vyrovnať rekord Thierry Henryho," povedal Ribery, ktorý vyhral francúzsku anketu trikrát, zatiaľ čo Henry päťkrát.

Ribery, ktorý v uplynulej sezóne vyhral Ligu majstrov, nemeckú Bundesligu a Nemecký pohár, bude súperiť s Lionelom Messim (FC Barcelona) a Cristianom Ronaldom (Real Madrid) o Zlatú kopačku FIFA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies