MIMORIADNE: Vážna dopravná nehoda v Spišskom Podhradí, hlásení sú i mŕtvi

NETKY.SK • 6 Apríl 2024, 10:52 • 2 min
MIMORIADNE: Vážna dopravná nehoda v Spišskom Podhradí, hlásení sú i mŕtvi

Dnes krátko po 8.00 h ráno došlo v Spišskom Podhradí k vážnej dopravnej nehode, ktorá si vyžiadala obete, ako aj ľahko a ťažko zranené osoby.

slovakia

left justify in out

Na miesto boli okamžite vyslané všetky záchranné a bezpečnostné zložky. Presné príčiny, ako aj miera zavinenia, sú predmetom vyšetrovania.

JAZDITE OPATRNE A BUĎTE OHĽADUPLNÍ VOČI INÝM

Každý deň sa na cestách stretávame s novými výzvami a situáciami, ktoré vyžadujú našu plnú pozornosť a zodpovednosť V tejto súvislosti opakovane polícia vyzýva účastníkov cestnej premávky:

Kontrolujte dopravnú situáciu pri pohybe motorovým vozidlom. Venujte pozornosť chodcom, cyklistom a ostatným účastníkom cestnej premávky.

Jazdite pozorne, buďte mimoriadne obozretní, venujte pozornosť nielen tomu, čo sa odohráva pred vozidlom alebo vo vašom spätnom zrkadle, ale aj v bezprostrednom okolí.

Zostaňte sústredení, venujte sa plne jazde motorovým vozidlom a nerozptyľujte sa mobilom alebo inými zariadeniami. Zamerajte sa výhradne na riadenie vozidla.

Spoločne môžeme prispieť k bezpečnejším cestám a znížiť počet dopravných nehôd. Buďte vzorom pre ostatných vodičov a ukážte, že bezpečná jazda je vždy tou správnou voľbou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: Polícia SR (Facebook)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies