Rezort obrany chce radiť mimovládkam, ako majú od štátu žiadať o dotácie

NETKY.SK • 28 Február 2021, 9:32 • 2 min
Rezort obrany chce radiť mimovládkam, ako majú od štátu žiadať o dotácie

BRATISLAVA - Ministerstvo obrany SR (MO SR) organizuje info deň pre mimovládne organizácie. Chce im tak poradiť, ako pripraviť žiadosť o dotácie.

slovakia

left justify in out

Podujatie sa vzhľadom na pandemické opatrenia uskutoční formou online videokonferencie 4. marca o 14:00.

Účastníci budú môcť položiť predstaviteľom MO SR otázky z praxe, prípadne si overiť správnosť postupu pri tvorbe potrebnej dokumentácie. Cieľom podujatia je predísť častým chybám žiadateľov, ktoré bývajú príčinou nízkeho bodového ohodnotenia žiadostí.

 

img


Záujemcovia o účasť na videokonferencii sa môžu prihlásiť do 2. marca do 16:00 mailom na adresu dotacie@mod.gov.sk, potrebné je uviesť názov mimovládnej organizácie, ktorú zastupujú, svoje meno a priezvisko, IČO a email, ktorým sa budú prihlasovať do videokonferencie.

 

Zaregistrovaným účastníkom bude link na pripojenie sa do videokonferencie zaslaný na email, ktorý uvedú pri prihlasovaní.

 

img

 

S prihlásenými predstaviteľmi mimovládnych organizácií sa 3. marca 2021 o 14.00 h uskutoční skúška spojenia, ktorá má zabezpečiť preverenie technických parametrov a zamedziť potenciálnym komplikáciám pri realizácii samotného INFO dňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona