James McAvoy si nechal na Oscaroch celebritami popísať košeľu: Úlet má krásny zámer

NETKY.SK • 28 Február 2019, 15:27 • 2 min
James McAvoy si nechal na Oscaroch celebritami popísať košeľu: Úlet má krásny zámer

LOS ANGELES - Známi ľudia často využívajú svoju slávu aby pomáhali tým, ktorí nemali také šťastie v živote ako oni. Medzi nich patrí aj charizmatický herec James McAvoy, známy z filmov Glass, X-Men či Penelope.

slovakia

left justify in out

Na Oscaroch nechýbal a predstavil sa na pódiu. Počas večera McAvoy náhodou na zemi našiel červenú fixku a v tom momente dostal nápad. 

 

Rozhodol sa, že hercov požiada, aby sa podpísali na jeho bielu košeľu. Medzi podpismi boli slávne mená ako Charlize Theron, Samuel L. Jackson, Amy Adams, Sam Rockwell či Brie Larson. 

 

 

Pred svojím odchodom nakoniec prezradil, že to nebol len taký obyčajný úlet a má svoj zámer. Košeľu chce predať a peniaze darovať na charitu.

 

McAvoy na svojej sociálnej sieti zverejnil video, v ktorom rozprával o tom, že ešte presne nevie, na akú charitu peniaze pôjdu a ani to, kedy sa košeľa bude dražiť. 

 

 

Tento čin však prezradil to, že herec nezaháľal a využil svoju príležitosť na Oscaroch dobrým skutkom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies