Revolut pridáva do programov Premium a Metal nové partnerské predplatiteľské služby

NETKY.SK • 16 November 2023, 19:00 • 2 min
Revolut pridáva do programov Premium a Metal nové partnerské predplatiteľské služby

BRATISLAVA - Revolut, globálna finančná aplikácia s viac ako 35 miliónmi zákazníkov po celom svete a viac ako 200 000 zákazníkmi na Slovensku, ohlásila prvé významné vylepšenia svojich platených programov od ich spustenia v roku 2018 pre zákazníkov v Spojenom kráľovstve a EHP. Programy Premium a Metal budú odteraz zahŕňať prístup k predplatiteľským službám popredných lifestylových aplikácií. Tieto partnerské služby, ktoré sú už dostupné pre zákazníkov nášho najlepšieho programu Ultra, poskytnú ďalšie benefity v hodnote až do výšky 1 700 EUR ročne v závislosti od typu programu.

slovakia

left justify in out

Vďaka vylepšeným plateným programom sa Revolut posunul o krok bližšie k svojmu cieľu stať sa globálnou aplikáciou pokrývajúcou všetko, čo súvisí s peniazmi. Výber predplatných zodpovedá rôznym osobným a profesionálnym potrebám: správy (Financial Times), fitness (Freeletics), duševné zdravie a pohoda (Headspace, Sleep Cycle), produktivita a pripojenie k internetu (NordVPN) či dokonca zoznamovanie sa (Tinder). Tieto nové výhody sú dostupné v aplikácii a zákazníci programov Premium a Metal si ich môžu jednoducho aktivovať v časti Profil > Váš program > Partneri. 

 

Tara Massoudi, Generálna manažérka produktov Premium v Revolute uvádza: „Vždy počúvame našich zákazníkov a inovujeme naše produkty, aby sme prekonali ich očakávania. Na trh uvádzame jedinečnú ponuku, ktorá nemá v Európe obdobu. Predstavujeme balík starostlivo vybraných predplatiteľských služieb životného štýlu, ktoré sú súčasťou Revolut programu. Jeden účet, ktorý zahŕňa viac ako 7 predplatných, tak bude pre zákazníkov ešte užitočnejší a poskytne im väčšie pohodlie. V rámci vylepšovania našich platených programov následne v pravý čas uvedieme ďalšie zaujímavé výhody aj pre zákazníkov Ultra.“

 

Zákazníci Revolutu Premium a Metal majú k dispozícii výhody bankových produktov vrátane širokej ponuky nasledujúcich benefitov:

  • globálne cestovné poistenie,
  • ochrana nákupu a vrátenia peňazí či poistenie vstupeniek v prípade zrušenia,
  • prispôsobiteľné exkluzívne karty,
  • možnosť výmeny neobmedzených súm peňazí od pondelka do piatka bez ďalších poplatkov,
  • zľavy na medzinárodné prevody peňazí,
  • vyššie limity na bezplatné výbery z bankomatov,
  • až 10 % cashback na ubytovanie rezervované cez službu Pobyty a zaplatené cez Revolut,
  • 2 účty Revolut <18 pre deti v rámci programu Premium alebo 5 účtov Revolut <18 v rámci programu Metal,
  • výhodné poplatky pri investovaní do komodít a kryptomien či obchodovaní (platia zmluvné podmienky),
  • 5 alebo 10 obchodov bez províznych poplatkov mesačne,
  • zvýhodnený vstup do letiskových salónikov.

V súlade so svojím cieľom stať sa prvou globálnou aplikáciou pokrývajúcou všetko, čo súvisí s peniazmi, Revolut umožní svojim zákazníkom s programom Plus využívať svoje peniaze na maximum vďaka vyššiemu limitu na bezplatné výmeny až 3 000 EUR namiesto 1 000 EUR. Nový limit bude platiť vždy na obdobie 30 dní.

 

Vo svojom portfóliu Revolut ponúka päť programov – bezplatný program Standard s funkciami a službami bežného účtu a 4 platené programy: Plus, Premium, Metal a Ultra s mnohými výhodami na pokrytie viacerých finančných a každodenných potrieb.


Od 16. novembra 2023 dostanú zákazníci Revolutu Plus, Premium a Metal na Slovensku e-mail s upozornením na zmenu ceny za program. Zákazníci budú platiť 3,99 EUR mesačne (alebo 40 EUR ročne) za program Plus, 9,99 EUR mesačne (alebo 100 EUR ročne) za program Premium, prípadne 15,99 EUR mesačne (alebo 155 EUR ročne) za program Metal. Existujúci zákazníci, ktorí využívajú mesačnú fakturáciu, si môžu zaistiť aktuálnu cenu svojho programu na rok prechodom na ročnú fakturáciu pred dátumom uvedeným v e-maile od Revolutu. Môžu si tiež bezplatne znížiť cenu svojho programu, kým sa zmena ceny nezavedie k dátumu uvedenému v e-maile.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Revolut, Foto: Revolut (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies