Revolučná zmena vo futbale? Bierhoff s van Bastenom navrhujú zrušiť ofsajdy

NETKY.SK • 1 Marec 2017, 12:03 • 2 min
Revolučná zmena vo futbale? Bierhoff s van Bastenom navrhujú zrušiť ofsajdy

Berlín - Manažér nemeckej futbalovej reprezentácie Oliver Bierhoff sa prezentoval názorom, že futbal by sa stal po zrušení pravidla o ofsajde atraktívnejším. Bývalý reprezentačný útočník v rozhovore pre magazín Bild uviedol, že by sa mala v tejto otázke zaviesť testovacia fáza a následne sa vyhodnotiť.

slovakia

left justify in out

Nemecký majster Európy z roku 1996 sa stal priaznivcom myšlienky zrušenia ofsajdu po stretnutí s Holanďanom Marcom van Bastenom, technickým riaditeľom Medzinárodnej futbalovej federácie FIFA. Práve bývalý trojnásobný víťaz Zlatej lopty France Footballu je propagátor veľkých zmien pravidiel.

 

"Prečo by zrušenie ofsajdov nemohlo futbal zatraktívniť? Možno by sa mala urobiť testovacia fáza. A aj timeouty, ktoré by netrvali príliš dlho, by mohli byť dobré pre trénerov," povedal 48-ročný Bierhoff.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies