Záhada zo Spišskej Novej Vsi! Dievčinu mala po hádke zavraždiť vlastná matka

NETKY.SK • 16 Február 2022, 08:59 • 2 min
Záhada zo Spišskej Novej Vsi! Dievčinu mala po hádke zavraždiť vlastná matka

Polícia objavila dve krvácajúce osoby v byte v Spišskej Novej Vsi. Pätnásťročnému dievčaťu už lekári nedokázali pomôcť. Matku však previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice. Dievčinu mala po hádke údajne zavraždiť vlastná matka, ktorá ju mala dobodať po celom tele.

slovakia

left justify in out

Ako prvá dorazila k bytu stará mama dievčaťa. Nevedela sa dostať dnu, tak privolala hasičov. Do bytu vnikli cez balkón. Rozbili dvere a našli mŕtve telo dievčaťa a zranenú matku, ktorá si mala podrezať žily.

 

 

„Žiaľ, lekár konštatoval smrť maloletej osoby. Na mieste zásahu sa nachádzala ešte zranená žena. Záchranári ju ošetrili a previezli do nemocnice. Viac informácií vzhľadom na citlivosť prípadu nemôžeme poskytnúť,“ informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Miestni si tragédiu nevedia vysvetliť, podľa nich ide o slušnú rodinu. Mama tínedžerky leží v nemocnici.

 

„Pacientka je hospitalizovaná v novoveskej nemocnici a nie je v ohrození života,“ informoval Tomáš Kraus, hovorca Sveta zdravia, pod ktoré patrí toto zariadenie. Polícia miesto tragédie zabezpečila a prípad vyšetruje.

 

„Včera dopoludnia bolo v jednom z bytov v Spišskej Novej Vsi nájdené telo 15-ročného dievčaťa bez známok života, 38-ročná žena bola so zraneniami prevezená do nemocnice,“ vyjadrila sa košická krajská hovorkyňa Jana Mésarová.

 

Prečítajte si: Onedlho sa dozvieme ďalší termín procesu s Dobroslavom Trnkom v kauze Gorila

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies