Revolučná metóda oddiali menopauzu u žien o 20 rokov!

NETKY.SK • 6 August 2019, 12:16 • 2 min
Revolučná metóda oddiali menopauzu u žien o 20 rokov!

Menopauza je neodvratným a prirodzeným procesom v rámci každého ženského organizmu, no tento jednoduchý zákrok ju dokáže oddialiť aj o 20 rokov!

slovakia

left justify in out

Každá žena vie, že obdobie menopauzy je mimoriadne náročné nielen z hľadiska fyzických zmien, ale aj psychických problémov, ktoré so sebou prináša. Po menopauze ženské telo prestáva byť chránené hormónmi a je náchylnejšie na niektoré ochorenia, napríklad osteoporóza alebo rôzne kardiovaskulárne problémy. Ženy tiež často priberajú, trpia návalmi tepla, prudkými zmenami nálad, depresiou a tiež sa znižuje sexuálny apetít. Z týchto dôvodov je menopauza strašiakom pre každú ženu.

 

Samozrejme, nie všetky dámy majú s prechodom problém. Pokiaľ by ste sa však chceli poistiť, že budete patriť medzi tie šťastnejšie, lekári pre vás majú riešenie. Vymysleli totiž procedúru, pomocou ktorej sa „ženské starnutie“ dá oddialiť až o 20 rokov. Nejde pritom o nič drastické, stačí na to 30-minutový zákrok.

 

img

 

Celý proces, ktorého autorom je známy lekár zaoberajúci sa reprodukčnou medicínou, profesor Simon Fishel, spočíva v tom, že žene odoberú malú časť tkaniva z vaječníka, ktorú zmrazia na teplotu -150 stupňov Celzia. V momente, keď dáma pocíti prvé príznaky menopauzy, toto tkanivo jej opätovne implantujú do oblasti podpazušia, odkiaľ bude produkovať hormóny, čím sa naštartuje ich prirodzená tvorba a menopauza sa zastaví aj na ďalších 20 rokov.

 

Lekári však rázne upozorňujú, že cieľom tohto nového zákroku nie je umožniť ženám mať deti aj po šesťdesiatke, tomu by sa radi vyhli. Ide o relatívne prirodzený spôsob, ako zabrániť zdravotným problémom, ktoré so sebou prechod prináša. Okrem toho môže byť významným pomocníkom aj pre mladé ženy, ktorým z nejakého dôvodu museli vyoperovať vaječníky. Implantované tkanivo im bude pomáhať s hormonálnou rovnováhou v tele aj po takomto zákroku.

 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona