Auto bolo naštartované, tak doň nastúpil a odišiel. Problém bol však v tom, že nebolo jeho

NETKY.SK • 9 Február 2021, 16:40 • 2 min
Auto bolo naštartované, tak doň nastúpil a odišiel. Problém bol však v tom, že nebolo jeho

BRATISLAVA - Policajti druhého bratislavského okresu objasnili prípad neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla z konca minulého týždňa.

slovakia

left justify in out

"Obvineniu z tohto trestného činu už čelí 29-ročný Mário z Bratislavy," uviedla bratislavská krajská polícia.

 

img

 

Obvinený mal vo štvrtok krátko po 12.00 nasadnúť do naštartovaného vozidla zn. Škoda Fabia v blízkosti trhoviska na Miletičovej ulici a odišiel s ním na neznáme miesto.

 

"Pozornosti hliadky Policajného zboru však toto odcudzené vozidlo neuniklo a vo večerných hodinách toho istého dňa ho spozorovali v blízkosti čerpacej stanice na Popradskej ulici," doplnila polícia.

 

img


Policajti na mieste zadržali a obmedzili na osobnej slobode v súčasnosti už obvineného Mária, ktorý bol po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia.

 

"Menovaný je stíhaný väzobne. Za uvedené konanie mu hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na dva roky," uzavrela polícia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona