Hlavnou postavou je spevák Ondrej Kandráč. Po hokejistoch Popradu si zaspievali aj Košičania

NETKY.SK • 24 December 2020, 17:06 • 2 min
Hlavnou postavou je spevák Ondrej Kandráč. Po hokejistoch Popradu si zaspievali aj Košičania

Špeciálny vianočný darček nielen svojím fanúšikom pripravili hokejoví oceliari z druhého najväčšieho slovenského mesta. Predtým si vianočne zarepovali Popradčania.

slovakia

left justify in out

„Dáme gól do brány, poďte všetci s nami, všetkým krásne Vianoce, poďme spolu na hokej," spieva Ondrej Kandráč vo vianočnom klipe HC Košice. „Dáme góly, dáme hej, krásne sviatky vianočné,“ pridávajú sa na záver klipu aj ďalší hokejisti.

 

„Našu výzvu účinkovať a zastať úlohu hlavného speváka prijal veľmi pozitívne a proaktívne Ondrej Kandráč, texty v krátkom čase pripravil Vlado Puchala a práca tak nabrala rýchly spád. Pozvánku do projektu prijal aj košický režisér Ján Sabol, pomocnú ruku ponúkol Slovenský rozhlas a gitarista Vlado Bujňák,“ informoval web HC Košice. Vytvorili k tomu aj klip, aj keď kvôli korona-kríze je iný.

 

 

„Bohužiaľ, predstavy o dynamickom klipe na ľade a v štúdiu rozhlasu prekazili ďalšie opatrenia a zhoršujúci sa epidemiologický stav,“ dopĺňa portál hckosice.sk.

 

Ondrej Kandáč netajil, že pieseň ako fanúšik oceliarov zaspieval rád. „Košice sú už dlhé desaťročia hokejovým mestom. Ako hrdému fanúšikovi HC Košice mi bolo cťou spolupracovať na vianočnom projekte tohto mužstva. Tak veľkí, ako aj malí vložili do koledy kus srdca,“ prezradil pre web tento slovenský spevák. Pozrite si, ako znie klip, ktorým Košičania chceli potešiť najmä, no nielen svojich fanúšikov. Pozrite si aj vianočný rep hokejistov Popradu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies