Netradičná nehoda sa stala hitom internetu

NETKY.SK • 5 Február 2020, 20:15 • 2 min
Netradičná nehoda sa stala hitom internetu

VEĽKÁ BRITÁNIA - Kuriózny prípad sa stal v utorok v meste Devizes v južnom Anglicku, kde dôchodkyňa omylom vošla autom do vstupných dverí svojho domu.

slovakia

left justify in out

Von cez kufor

Tam s vozidlom uviazla a nevedela sa pohnúť ani jedným smerom. Dôchodkyňu museli z auta vyťahovať požiarnici, ktorým to trvalo viac ako dve hodiny. Nakoniec sa im to podarilo cez kufor vozidla, pričom hovorca hasičov z Devizes označil tento zásah za "veľmi obtiažny". 

 

Internetom začali medzičasom kolovať fotografie auta zakliesneného vo dverách domu, z ktorých vidno, že samotné dvere aj okolitá fasáda sú už minulosťou.

 

img

 

Zlyhanie ľudského faktora

Vysvetlenie samotnej dôchodkyne zatiaľ nie je známe. Keďže však s autom do svojho domu zacúvala, je pravdepodobné, že len omylom zaradila spiatočku a následne nestihla načas zabrzdiť. Alkohol u nej nebol zistený.

 

img

 

Aj toto je ďalší prípad, kedy by sa mala stanoviť horná hranica, odkedy by vodiči už nemali šoférovať vozidlo, prípadne po určitom veku absolvovať opäť testy.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies