REPORTÁŽ: Ešte pred rokom ich nikto nepoznal, dnes ich show napĺňa kultúrne domy

NETKY.SK • 8 Október 2019, 13:31 • 2 min
REPORTÁŽ: Ešte pred rokom ich nikto nepoznal, dnes ich show napĺňa kultúrne domy

BRATISLAVA - V priebehu jedného roka to hudobná skupina Hergottovci poriadne rozbehla. Popri účinkovaní v hudobných televíznych programoch ako Senzi a Šláger získava jeden úspech za druhým.

slovakia

left justify in out

Dopomáha im k tomu vlastná hudobno-zábavná show "Hudba hraj!", ktorá je na obrazovkách odprezentovaná v štýle niekdajších veľkolepých programov, o ktoré sa starala skupina Senzi Senzus. Práve na jej úspechy sa rodinná kapela snaží nadviazať.

 

img

 

Ich debutové CD vo februári dokonca príznačne pokrstil kapelník Senzusu Pavol Peschl. Odvtedy už v ich programe stihli vystúpiť napr. Gizka Oňová, Jadranka, Mája Velšicová, Vlasta Mudríková, manželia Klimentovci, skupina Profil, Otto Weiter, či kráľ ľudovej piesne Jožka Černý.

 

img

 

Práve pri nakrúcaní štvrtej show Hergottovcov sa v Rači stretli hudobníci z dychovej hudby Veselka, imitátor Martin Kopor, speváčky Alena Masná, Monika Rigó a spevácke duo – otec a syn Ivaškovci. Tí  hviezdili v 90-tych rokoch v programoch Repete a pred našou kamerou ich vyspovedal kapelník Hergottovcov Janko Hergott. Už teraz môžeme potvrdiť, že celý program odvysiela TV Senzi premiérovo 8. a 15. novembra o 20 hod.

 

img

 

Skupinu Hergottovci tvorí manželský pár Miška a Ján, Jankov otec - muzikant František Hergott, ktorý je autorom šlágrov ako Nesneží či Otec. Okrem iného sa podieľal aj na spolupráci s celým radom známych osobností slovenskej hudobnej scény. Dopĺňa ich spevák a harmonikár Milan Perný, ktorý už stihol nahrať sedem vlastných sólových CD.

 

img

 

V týchto dňoch skupina dokončuje svoj druhý hudobný album, ktorý chcú pokrstiť 20.novembra na slávnostnom galaprograme v Dome Kultúry Slovenský Grob. Sľubujú veľkú veselicu s množstvom hostí a humorom s ľudovou tematikou.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies