REPORTÁŽ: Emma Tekelyová napísala už 20 kníh, ale v tej najnovšej sa svojim čitateľkám otvorila najviac

NETKY.SK • 5 December 2021, 09:00 • 2 min
REPORTÁŽ: Emma Tekelyová napísala už 20 kníh, ale v tej najnovšej sa svojim čitateľkám otvorila najviac

Spisovateľka, hlásateľka, moderátorka, modelka, scénaristka a módna ikona! To všetko je Emma Tekelyová, ktorá má na konte ďalšiu knihu – Byť ženou je úžasné v každom veku. Učí ženy dozrievať a cítiť sa krásnymi bez ohľadu na vek. Do života ju uviedli moderátorky Karin Haydu, Katka Brychtová, speváčka Beáta Dubasová a lekár a moderátor Miloš Bubán. Netky boli pri tom, pozrite si reportáž!

slovakia

left justify in out

 

 

Emma Tekelyová patrí medzi stálice slovenského spisovateľského neba. Svojim čitateľkám už 20 rokov prináša nové pohľady na ženské témy, empatiu a extra dávku motivácie. Jej najnovšia kniha Byť ženou je úžasné v každom veku je pokračovaním bestselleru, ktorý Emma napísala pred dvadsiatimi rokmi.

 

„V tejto knihe, ktorá je v poradí už dvadsiata, som sa čitateľkám a ženám najviac otvorila. Vďaka sociálnym médiám dostávam stále otázky, že ako cvičím, aké krémy používam, ako sa stravujem, skrátka, čo všetko robím, keď tak dobre vyzerám. Tak som si povedala, že to nie sú tajné veci, tak prečo ich schovávať. Najmä keď sú úplne zadarmo,“ konštatuje Emma Tekelyová.  

 

img

 

V knihe prezrádza, ako sa priatelí s rokmi ona, čo robí pre svoj vzhľad a kondíciu, aby bola plná energie a každý deň mala dôvod na radosť, aby ju pribúdajúce roky tešili a dávali zmysel. Do života knihu uviedli predstaviteľky troch rôznych dekád, moderátorka a herečka Karin Haydu, moderátorka Katka Brychtová a speváčka Beáta Dubasová. Krstným otcom knihy bol lekár a moderátor Miloš Bubán.

 

img

 

„My sme sa s Emmou spoznali v jednej hlásateľni. Hneď sme si padli do oka, mali sme totiž na veľa vecí rovnaké názory. Potom sme sa spolu objavovali na podujatiach ako moderátorská dvojica. Spolu sme veľmi ladili, vždy sme boli pripravení a nikdy sme si nekradli texty. Emma je profesionálka, bolo to veľmi fajn,“ pochválil Emmu krstný otec Miloš Bubán.

 

img

 

Emma Tekelyová ovplyvnila aj spevácku legendu Beátu Dubasovú, s ktorou sa poznajú od 80-tych rokov.

„Účinkovala som v Emminých programoch, ktoré moderovala. Mám ju rada, pretože Emma je pozitívny človek a rozdáva energiu. Obdivujem ju, samozrejme ako všetci, vždy pre nás vzorom. Ovplyvnila generácie žien,“ nešetrila chválou speváčka. 

 

 img

 

Známa autorka ľahkým a priateľským tónom rieši témy sebavedomia, neistoty, pochybovania o sebe, veku, starnutia, vzťahov, vonkajšej i vnútornej krásy, pretože nielen šaty, ale i to, ako myslíme a cítime, vytvára náš obraz, ktorým pôsobíme navonok. V každej knihe prekvapuje užitočnými postrehmi a názormi na to, po čom túži každá žena – byť úžasná, milovaná, šťastná. Táto kniha je niečím oveľa viac než knihou. Je terapiou. Ako sama autorka tvrdí: Vek nie je dôležitý. Ako sa žena cíti, tak vyzerá. Každá z nás má v sebe slnko, len ho rozsvietiť.

 

img

 

„Emma ovplyvnila mnohé ženy a dievčatá a ja jej želám, aby nám aj naďalej rozdávala rady. Mám doma niekoľko jej kníh. Toto je po prvýkrát, čo som sa stala krstnou mamou a veľmi si to vážim. Emma ovplyvnila aj moju kariéru moderátorky a ja som je za to veľmi vďačná. Vďaka nej som sa ňou totiž stala aj ja,“ prezradila herečka a moderátorkarin Karin Haydu. 

        

Knihu Emmy Tekelyovej z vydavateľstva Ikar môžete vyhrať TU alebo TU.

 

Mohlo by vás zaujímať: REPORTÁŽ Lasicovky – doteraz nezhudobnené texty Milana Lasicu – naspievali Soňa Norisová, Marián Čekovský či Michal Hudák!

 

 

 

 

 

 


 


 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies