Rémi Garde už nie je trénerom poslednej Aston Villy

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 11:26 • 2 min
Rémi Garde už nie je trénerom poslednej Aston Villy

BIRMINGHAM - Futbalistov Aston Villy už iba zázrak zachráni od zostupu z najvyššej anglickej súťaže, ale vedenie klubu predsa len siahlo po záchrannej brzde a odvolalo trénera Rémiho Gardeho.

slovakia

left justify in out

Francúz vydržal na birminghamskej lavičke necelé dva mesiace, v novembri nahradil Tima Sherwooda a s mužstvom dosiahol dve víťazstvá. Zmluvu mal podpísanú do júna 2019, vypovedali ju na základe "obojstrannej dohody".


"Rémimu úprimne ďakujeme za jeho úsilie v náročnom období a želáme mu veľa úspechov na ďalšom pôsobisku," uviedla Aston Villa na svojom oficiálnom webe. Americký majiteľ Randy Lerner hľadá pre svoj tím už tretieho trénera v tejto sezóne. Dočasne je vedením poverený Eric Black.


Aston Villa vyťažila z 31 zápasov Premier League iba 16 bodov za 3 víťazstvá a 7 remíz. Za 17. miestom znamenajúcim záchranu zaostáva z posledného o 12 bodov. V sobotu doma privíta FC Chelsea.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies