Reebok vstupuje do hry v UFC

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 10:00 • 2 min
Reebok vstupuje do hry v UFC

LAS VEGAS - Ďalšou novinkou v UFC je sponzoring od firmy Reebok. Po dlhých prípravách bola predstavená nová kolekcia minulý týždeň v New Yorku.

slovakia

left justify in out

Na veľký deň boli pozvaní všetci sponzorovaní zápasníci a zápasníčky (každý jeden zápasník v UFC bude musieť nosiť značku Reebok, plus je jedna skupina "Hlavných Sponzorovaných" ktorý patria momentálne k najlepším zápasníkom dnešnej doby). Boli tam mená ako Conor McGregor, Rounda Rousey, Joanna Jedrzejczyk, Ronaldo"Jacare"Souza, Lyoto Machida alebo Khabib Nurmagomedov.

 

Reebok predstavil tri druhy tričiek. Prvé sú inšpirované krajinou daného zápasníka, druhé sú jednotné čierno biele a tretie sú vyrobené pre držiteľov majstrovských titulov, sú čierne na ramene majú zlatý oktagon.

 

Každý jeden zápasník dostane pred zápasom balík vecí, v ktorých sa bude musieť prezentovať na každej verejnej akcií. Musí ich mať aj vtedy keď bude vchádzať do oktagonu pred zápasom. Zápasníci už nemôžu mať svoje tričká s logami svojich sponzorov. Takže s týmto ťahom stratia dosť veľa "sponzorského". Kvôli tomuto už viac firiem vycúvalo zo sponzorovania zápasníkov. Firma Reebok im preto ponúkla kompenzáciu za stratených sponzorov, no jedná sa iba o smiešne peniaze. Prezident Dana White ukľudňuje zápasníkov tým, že za každý predaný dres s ich menom dostanú províziu. No tričká sú dosť drahé, budú stáť 95 dolárov a nevyzerajú pritom moc dobre. Pripomínajú tričká ktoré používajú tímové športy. Sú  ako uniformy, nudné a jednoduché. Nevyzdvihujú charakter daného zápasníka. No firma hovorí, že každé nové návrhy budú poslúchnuté a nie je vylúčené, že po čase budú modernizovať alebo vytvárať nové modeli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies