Recidivista sa ulakomil na detský kočík

NETKY.SK • 16 September 2014, 10:57 • 2 min
Recidivista sa ulakomil na detský kočík

KOŠICE - Jedenásťkrát trestaný recidivista Gejza sa ulakomil na detský košík. Pri krádeži v bytovke na Strojníckej ulici v Spišskej Novej Vsi ho však zachytila kamera.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Spišskonovovešťan ukradnutý kočík predal za 30 eur, majiteľke spôsobil škodu asi 600 eur. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, obvinený muž sa už krádeže v predchádzajúcich 12 mesiacoch dopustil a tak ho tentoraz obvinenie neminulo. Stíhaný je vo väzbe a v prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročný pobyt za mrežami.

 

Ďalší zlodej sa zase ulakomil na retiazku. Po tom, čo sa vlámal do domu na Močarianskej ulici v Michalovciach, ho chytili mestskí policajti. Dvadsaťjedenročný Zdenko už čelí obvineniam z krádeže a porušovania domovej slobody a za mrežami môže stráviť až dva roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies