Real zaváhal v Seville, Atletico zdolalo Granadu a je prvé

NETKY.SK • 27 Marec 2014, 09:26 • 2 min
Real zaváhal v Seville, Atletico zdolalo Granadu a je prvé

MADRID - Futbalisti Realu Madrid zakopli v stredajšom zápase 30. kola španielskej Primera division, keď prekvapujúco prehrali na pôde FC Sevilla 1:2 a nevyužili tak šancu poskočiť na prvé miesto tabuľky.

slovakia

left justify in out

"Biely balet" sa síce ujal vedenia už v 14. minúte zásluhou Ronalda, no domáci odpovedali už o ďalších päť minút gólom Carlosa Baccu, ktorý v 72. minúte pridal aj druhý presný zásah a rozhodol o víťazstve svojho tímu.

 

Na čelo tabuľky sa tak dostalo Atletico Madrid, ktoré si doma poradilo s Granadou 1:0. O jediný gól sa postaral kanonier Diego Costa.

 

Hráči druhého FC Barcelona zvíťazili doma nad Celtou Vigo 3:0. Dva góly úradujúceho majstra strelil Neymar, jeden pridal Lionel Messi.

 

Jedinou škvrnou večera na Nou Campe bolo zranenie Victora Valdesa. Brankár katalánskeho veľkoklubu utrpel v prvom polčase zranenie pravého kolena, po ktorom ho museli odniesť z ihriska na nosidlách. Valdesa v bránke v 22. minúte nahradil Jose Pinto.

sumáre - 30. kolo:
FC Barcelona - Celta Vigo 3:0 (2:0)
Góly: 6. a 67. Neymar, 30. Messi

 



Rayo Vallecano - Osasuna Pamplona 1:0 (0:0)
Gól: 90. Larrivey

Atletico Madrid - FC Granada 1:0 (0:0)
Gól: 63. Costa

FC Sevilla - Real Madrid 2:1 (1:1)
Góly: 19. a 72. Bacca - 14. Ronaldo

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies