Real Madrid si poistil Isca astronomickou výstupnou klauzulou

NETKY.SK • 11 August 2017, 14:14 • 2 min
Real Madrid si poistil Isca astronomickou výstupnou klauzulou

Madrid - Španielsky futbalista Isco podpísal s Realom Madrid nový päťročný kontrakt. Španielsky veľkoklub zároveň zverejnil aj výkupnú cenu za 25-ročného hráča, tá činí astronomických 700 miliónov eur. Informáciu priniesol španielsky denník AS.

slovakia

left justify in out

Isco pomohol Realu v uplynulej sezóne k zisku titulu v La Lige i v Lige majstrov, v utorňajšom víťaznom zápase o európsky Superpohár proti Manchestru United nastúpil v základnej zostave trénera Zinedina Zidana. Jeho budúcnosť v klube však bola nejasná a o hráča sa už skôr začali zaujímať kluby FC Barcelona, Bayern Mníchov a Manchester City.

 

Podľa španielskych médií zakomponoval Real Iscovi do zmluvy vysokú výkupnú klauzulu preto, aby chránil svoje hviezdy, túto politiku chce zachovať aj v budúcnosti. Čiastka má odradiť prípadných záujemcov a zabrániť tomu, čo sa stalo Barcelone s brazílskym útočníkom Neymarom. Toho "Barce" uchmatol Paríž Saint Germain, ktorý zaplatil jeho výkupnú klauzulu vo výške 222 miliónov eur.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies