Polícia povoľuje všeobecnú výnimku o cestnej premávke počas veľkonočných sviatkov!

NETKY.SK • 29 Marec 2021, 11:38 • 2 min
Polícia povoľuje všeobecnú výnimku o cestnej premávke počas veľkonočných sviatkov!

SLOVENSKO - Prezídium Policajného zboru povoľuje všeobecnú výnimku zo zákona o cestnej premávke počas nadchádzajúcich veľkonočných sviatkov v piatok 2. a v pondelok 5. apríla.

slovakia

left justify in out

Výnimka platí pre všetky nákladné vozidlá na diaľniciach, cestách pre motorové vozidlá, cestách prvej triedy a cestách pre medzinárodnú premávku prichádzajúce na územie Slovenskej republiky z niektorých zo susedných štátov, ktorých cieľ cesty, napríklad stanovište vozidla alebo miesto vykládky, je na území Slovenskej republiky.

 

img


Povolením výnimky nie je dotknuté oprávnenie policajta zakázať vodičovi jazdu na nevyhnutne potrebný čas alebo mu prikázať smer jazdy, ak si to vyžiada bezpečnosť alebo plynulosť cestnej premávky.

 

Súvisiaci článok: REPORTÁŽ: Opatrenia sa počas Veľkonočných sviatkov sprísňovať nebudú. Odborníci predstavili symbolické desatoro



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies