Rappera Lil Phata zastrelili na nemocničnom parkovisku

NETKY.SK • 11 Jún 2012, 18:51 • 2 min
Rappera Lil Phata zastrelili na nemocničnom parkovisku

Rappera Lil Phata zastrelili na nemocničnom parkovisku - Krimi Devätnásťročného amerického rappera Lil Phata vo štvrtok zastrelili dvaja neznámi páchatelia. K vražde došlo na parkovisku nemocnice v meste Sandy Springs v štáte Georgia.

slovakia

left justify in out

img

Devätnásťročného amerického rappera Lil Phata vo štvrtok zastrelili dvaja neznámi páchatelia. K vražde došlo na parkovisku nemocnice v meste Sandy Springs v štáte Georgia. Lil Phat, vlastným menom Melvin Vernell III., bol v nemocnici na návšteve nemenovaného pacienta. Podľa svedkov dvaja strelci pristúpili k rapperovmu autu krátko po tom, čo doňho Lil Phat nastúpil, spustili streľbu a hneď potom utiekli. Rappera okamžite odniesli do nemocnice, tam však svojim zraneniam podľahol. Jeho úmrtie neskôr na Twitteri potvrdil rapper Webie, ktorý je rovnako ako Lil Phat členom labelu Trill Entertainment. Po páchateľoch momentálne pátra polícia, ktorá zatiaľ nepozná ani motív činu.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies