Rapper Boosie Badazz podstúpil úspešnú operáciu, odstránili mu nádor na obličkách

NETKY.SK • 9 December 2015, 13:14 • 2 min
Rapper Boosie Badazz podstúpil úspešnú operáciu, odstránili mu nádor na obličkách

BRATISLAVA - Americký rapper Boosie Badazz, známy aj ako Lil Boosie, podstúpil úspešnú operáciu, pri ktorej mu odstránili nádor na obličkách. O zdravotnom stave informoval 33-ročný interpret prostredníctvom služby Instagram.

slovakia

left justify in out

"Chcel by som poďakovať všetkým za ich podporu a lásku! Operácia dopadla skvelo... Boh je dobrý! Ďalším krokom je zotavenie! Rakovina bola odstránená z Boosieho obličiek," napísal, pričom nezabudol vysloviť vďaku za modlitby svojej rodiny, priateľov a verných fanúšikov. Rodák z Baton Rouge v Louisiane o ochorení informoval pred takmer dvoma týždňami prostredníctvom príspevku na Instagrame, ktorý krátko po zverejnení vymazal.


Boosie Badazz, vlastným menom Torrence Hatch, debutoval v roku 2000 albumom Youngest Of Da Camp. Okrem toho má na konte ďalších päť štúdioviek - For My Thugz (2002), Bad Azz (2006), Superbad: The Return Of Boosie Bad Azz (2009), Incarcerated (2010) a Touch Down 2 Cause Hell (2015). Jeho najznámejšími skladbami sú Zoom, Better Believe It či Betrayed. Okrem hudby je však známy aj pre problémy so zákonom.

 

V roku 2009 ho odsúdili za držbu marihuany, následne na čo sa v roku 2011 priznal k pokusu o prepašovanie drog do dvoch štátnych väzníc. Konkrétne malo ísť o kodeín, marihuanu a extázu, ktoré chcel dostať do Louisiana State Penitentiary a dvakrát do Dixon Correctional Institute. Rapperovi vtedy udelili osemročný trest odňatia slobody, no v marci 2014 ho po piatich rokoch podmienečne prepustili. Okrem toho čelil žalobe z vraždy istého Terryho Boyda. Obvinení z vraždy prvého stupňa ho však v máji 2012 zbavili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies