Slafkovský si už v tejto sezóne nezahrá

NETKY.SK • 4 Apríl 2023, 10:30 • 2 min
Slafkovský si už v tejto sezóne nezahrá

MONTREAL - Slafkovský si už v tejto sezóne nezahrá. Okrem neho bude Montreal do konca sezóny bez Alexa Belzilea a Seana Monahana. Doplnili tak šesticu David Savard, Josh Anderson, Christian Dvorak, Cole Caufield, Kaiden Guhle a Arber Xhekaj.

slovakia

left justify in out

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský si už v tejto sezóne nezahrá. Oznámil to jeho klub Montreal Canadiens. Slafkovský nedohral v polovici januára zápas na ľade New Yorku Rangers, prvé informácie hovorili o trojmesačnej pauze. Klub teraz potvrdil, že 19-ročný krídelník sa už v tejto sezóne nepredstaví. Slafkovský si poranil koleno a musel absolvovať chirurgický zákrok.

 

Okrem neho bude Montreal do konca sezóny bez Alexa Belzilea a Seana Monahana. Doplnili tak šesticu David Savard, Josh Anderson, Christian Dvorak, Cole Caufield, Kaiden Guhle a Arber Xhekaj. Slovenský útočník vo svojej prvej sezóne v NHL získal 10 bodov za 4 góly a 6 asistencií. "Dúfam teraz, že táto jeho absencia nespomalí jeho vývoj. Bude to závisieť od toho, čo bude robiť toto leto. Našťastie je ešte veľmi mladý. V tomto veku je zvyčajne možné rýchlejšie dobehnúť stratený čas," povedal tréner kanadského tímu Martin St-Louis pre portál journaldemontreal.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies