Raper Aminé a hudobný producent KAYTRANADA zverejňujú tracklist k ich pripravovanému letnému albumu Kaytraminé

NETKY.SK • 10 Máj 2023, 17:30 • 2 min
Raper Aminé a hudobný producent KAYTRANADA zverejňujú tracklist k ich pripravovanému letnému albumu Kaytraminé

Portlandský raper Aminé a hudobný producent KAYTRANADA, ktorý získal aj cenu Grammy, vydávajú 19. mája spoločný letný album. Zaznejú na ňom aj známe mená ako Snoop Dogg, Big Sean či Freddie Gibbs.

slovakia

left justify in out

Minulý mesiac svetoznámy hudobník Pharrell vystúpil v skladbe „4EVA“, prvotnom singli nového spoločného projektu producenta KAYTRANADA a rapera Aminé, s názvom Kaytraminé – signál, že ich partnerstvo nebolo striktne exkluzívne. Potvrdili, že včera (9. mája) zdieľajú špecifikácie svojho pripravovaného debutového albumu s vlastným názvom, ktorý má vyjsť 19. mája. Okrem Pharrella Williamsa bude na albume hosťovať aj ďalšie známe mená ako Freddie Gibbs, Snoop Dogg, Big Sean či napríklad ghanská speváčka Amaarae.

 

img

Cover k albumu Kaytranimé, ktorý má výrazný letný vibe.

 

Mimochodom, nie je to prvýkrát, čo táto dvojica spolupracovala, pretože už predtým vytvorili hity ako „YeYe“, „La Danse“ a ďalšie. Portlandský MC a ocenený producent Grammy oznámili novinku na sociálnych sieťach s trailerom. V jednoduchom, ale zato efektnom klipe je vidieť, ako KAYTRANADA manipuluje s oranžovým MIDI ovládačom plným hlasových kúskov ženy, ktorá hovorí ich mená. Potom vytvorí rytmus zo zvukov a vizuál sa oddiali a odhalí oboch umelcov, ktorí rušia svoju vlastnú tvorbu.

 

Tracklist Kaytraminé s mimoriadne letným coverom zaručuje, že bude hrať ako soundtrack na každej poriadnej letnej párty. Zaujímavosťou je, že album ešte ani poriadne nevyšiel, a už mnohí hovoria, že to bude istotne album roka. A keď aj nie roka, tak minimálne aspoň album leta. Pozrite si tracklist albumu s nadupanými menami na nasledovnej fotografii, a ak ste fanúšikom tejto dvojice alebo Pharrella Williamsa, tak rozhodne si tiež vypočujte singel 4EVA, ktorý je na spodnej časti článku.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies