Ramsey a Cazorla predĺžili zmluvy s Arsenalom

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 19:09 • 2 min
Ramsey a Cazorla predĺžili zmluvy s Arsenalom

LONDÝN - Vedenie Arsenalu potvrdilo podpis zmluvy aj so 17-ročnou vychádzajúcou hviezdou Gedionom Zelalemom.

slovakia

left justify in out

Anglický futbalový klub Arsenal Londýn v utorok oznámil podpísanie nových zmlúv s dvojicou opôr Aaronom Ramseym a Santim Cazorlom. Dvadaťtriročný odchovanec Cardiff City Ramsey si novú zmluvu vyslúžil aj vďaka vynikajúcim výkonom v tejto sezóne, keď v 27 zápasoch si pripísal 13 gólov, no od konca decembra laboruje so zranením. Jeho o 6 rokov starší spoluhráč, ktorého v minulej sezóne vyhlásili za najlepšieho hráča klubu, prišiel na Emirates Stadium v auguste 2012 zo španielskej Málagy. 

 

Tréner severolondýnčanov Arséne Wenger ocenil u oboch kľúčových hráčov ich oddanosť ku klubu.

Vedenie Arsenalu potvrdilo podpis zmluvy aj so 17-ročnou vychádzajúcou hviezdou Gedionom Zelalemom. Odborníkmi nazývaný "nový Iniesta" podpísal svoj prvý profesionálny kontrakt. "The Gunners" sa v snahe o zisk premiérového titulu od roku 2004 nachádzajú 9 kôl pred koncom na 3. mieste so štvorbodovým mankom na vedúcu Chelsea, ale majú zápas k dobru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies