Rakúsko - Slovensko 1:2 , Weiss jr.: "Všetci sme hrali nadpriemerne"

NETKY.SK • 11 August 2011, 11:21 • 2 min
Rakúsko - Slovensko 1:2 , Weiss jr.: "Všetci sme hrali nadpriemerne"

Rakúsko - Slovensko 1:2 , Weiss jr.: "Všetci sme hrali nadpriemerne"

slovakia

left justify in out

img

Miroslav Karhan, stopér SR: "Dnes už vo futbale 2:0 nič neznamená a domácich kontaktný gól zdvihol. Napokon sme aj so šťastím vyhrali. Herne to z našej strany bolo dobré, takže si myslím, že odchádzame ako víťazi zaslúžene. Malo to určité chyby v mojej hre, lebo je iné hrať v zálohe ako v obrane. Tie však patria k futbalu, celé mužstvo sme hrali prvýkrát pohromade, takže si na seba musíme zvyknúť. Ale mali sme aj veľmi dobré momenty."

      Vladimír Weiss ml., stredopoliar SR: "Dnes sme všetci podali nadpriemerné výkony. V druhom polčase Rakúšania pritvrdili, ale zaslúžene sme vyhrali. Bola to dobrá príprava na Írsko, je to taký podobný štýl. Ukázali sme, že vieme hrať futbal a výsledok bude, či už do nálady, alebo hernej pohody, pred septembrom veľmi dôležitý. Karim zapadol do mužstva, neviem si bez neho predstaviť ďalšie zápasy."

      Karim Guédé, stredopoliar SR: "Som naozaj spokojný, sú to super pocity. Nebol som nervózny, na zápas som sa tešil. Dostal som koňara a preto som striedal, ale to bude okey. Vonku mám rodičov a kamarátov, išiel som sa s nimi podeliť o radosť po zápase. Pochválil ma aj tréner Weiss, takže som spokojný."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies