Rakúski policajti zadržali slovenského vodiča, pri predbiehaní sa hral na policajta

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 19:22 • 2 min
Rakúski policajti zadržali slovenského vodiča, pri predbiehaní sa hral na policajta

KAUMBERG - Na diaľničnom obchvate A21 v smere na západ Rakúska zadržali dnes dolnorakúski policajti 31-ročného slovenského občana, ktorý umiestnil na slnečnej clone vozidla nápis POLICI, aby si podľa vlastných slov zabezpečil v cestnej premávke výhody oproti iným vodičom.

slovakia

left justify in out

Presne takýto manéver sa mu pri predbiehaní vozidla, ktorého vodič mu najskôr uhol sťaby policajnému vozidlu, aby si čoskoro všimol slovenské evidenčné číslo, stal osudným.


Motorista totiž neodkladne alarmoval rakúsku políciu, ktorá zastavila podozrivé vozidlo v katastri obce Kaumberg v okrese Lilienfeld, píše tlačová agentúra APA. Nápis pripevnený lepiacou páskou na sklápacej clone musel vodič, na ktorého podali trestné oznámenie pre podozrenie z dopravného deliktu, odstrániť. O prípade informovali aj prokuratúru vo Viedenskom Novom Meste.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies