Rakúska polícia pátrala po nezvestnom slovenskom robotníkovi, ušiel do Dunajskej Stredy

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 12:15 • 2 min
Rakúska polícia pátrala po nezvestnom slovenskom robotníkovi, ušiel do Dunajskej Stredy

GOLS - Rakúska polícia od utorka pátrala po 49-ročnom nezvestnom Slovákovi, ktorý pracoval v obci Gols pri Neziderskom jazere ako robotník vo vinici a stratil sa po tom, ako oznámil kolegom, že potrebuje navštíviť toaletu.

slovakia

left justify in out

Agentúra APA o prípade informovala s odvolaním sa na dnešné vyjadrenie policajného riaditeľstva v spolkovej krajine Burgenland, podľa ktorého nakoniec vyšlo najavo, že nemenovaný muž odišiel "pešo a autostopom" za manželkou do Dunajskej Stredy.


Slovenský robotník opustil pracovisko v utorok popoludní s tým, že musí vykonať telesnú potrebu, a nevrátil sa späť. Polícia následne začala bezúspešné pátranie s nasadením vrtuľníka. Krajinské policajné riaditeľstvo vyhlásilo, že nezvestný sa vrátil na Slovensko "zdravý a v dobrej nálade", uvádza APA v správe, ktorú prevzali viaceré rakúske médiá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies