Polícia obvinila 53-ročného vodiča, na priechode zrazil chodca a ušiel

NETKY.SK • 2 Február 2023, 11:29 • 2 min
Polícia obvinila 53-ročného vodiča, na priechode zrazil chodca a ušiel

DUBNICA NAD VÁHOM - Trenčianski policajti obvinili 53-ročného vodiča z prečinu neposkytnutia prvej pomoci. Na priechode pre chodcov v Dubnici nad Váhom zrazil chodca, z miesta nehody ušiel. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

"Policajtov privolali k dopravnej nehode v Dubnici nad Váhom na ceste I/61, kde vodič osobného vozidla na riadne osvetlenom a označenom priechode pre chodcov zrazil 61-ročného chodca. Neznámy vodič neostal na mieste a neposkytol zranenému prvú pomoc aj napriek tomu, že tak mohol urobiť bez nebezpečenstva pre seba alebo iného," informuje polícia. Chodec utrpel zranenia, ktoré si vyžiadajú niekoľkotýždňovú práceneschopnosť. Dopravní policajti Okresného dopravného inšpektorátu v Trenčíne vodiča v krátkom čase vypátrali. Išlo o vodiča vozidla Hyundai z Ilavského okresu. Hrozí mu trest odňatia slobody až na tri roky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona