Rakúšania v bojoch o MS 2014 asi bez dvoch stálic

NETKY.SK • 1 Október 2013, 14:50 • 2 min
Rakúšania v bojoch o MS 2014 asi bez dvoch stálic

VIEDEŇ - Kapitán rakúskeho národného futbalovému tímu Christian Fuchs a defenzívny stredopoliar Julian Baumgartner nemajú istotu štartu v dvoch najbližších kvalifikačných súbojoch o postup na MS 2014 proti Švédsku a Faerským ostrovom. Dvojica sa totižto borí so zraneniami, avšak v utorok zverejnenej nominácii trénera Marcela Kollera zatiaľ figurujú obaja spomenutí hráči.

slovakia

left justify in out

"Fuchs ešte len začal s tréningom a Baumgartner si poranil koleno. Uvidíme po víkende, či budú schopní a pripravení alebo nie," uviedol kormidelník Koller. Stredopoliar Zlatko Junuzovič, ktorý vynechal septembrové kvalikačné duely proti Nemecku a Írsku, sa znovu ocitol v nominácii. V rakúskom výbere nahradil Marcela Sabitzera. Rakúšania budú hrať so Švédmi 11. októbra v Štokholme a o štyri dni neskôr nastúpia na Faerských ostrovoch. Kvalifikačnú C-skupinu vedie s 22 bodmi Nemecko pred 17-bodovým Švédskom, ktoré má náskok troch bodov práve pred Rakúskom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies