Spiderman: Budúcnosť je spečatená. Tom Holland sa vráti v ďalšej trilógii filmov

NETKY.SK • 4 December 2021, 15:00 • 2 min
Spiderman: Budúcnosť je spečatená. Tom Holland sa vráti v ďalšej trilógii filmov

Výborná správa pre všetkých fanúšikov. MCU a Spiderman spojenie bude pokračovať.

slovakia

left justify in out

Producentka Amy Pascal potvrdila, že Spiderman a MCU sa tentoraz nelúčia a chystajú novú trilógiu, a to stále s Tomom Hollandom. Prvý z filmov sa už pripravuje.  Ak by sa to podarilo zrealizovať, Tom bude prvým Spidermanom, ktorý dostane viac ako tri samostatné filmy. Teraz v decemrbi sa  uzavrie aktuálna trilógia so Spiderman: No Way Home časťou a uvidíme, akým štýlom budú pokračovať. Prepojenie s MCU však nebude chýbať.

 

img

 

 The Verge infromovalo, že Tom Holland aj Spiderman v MCU zostávajú prinajmenšom na jednu ďalšiu trilógiu. V rozhovore pre Fandango to potvrdila producentka zo Sony, Amy Pascal.

 

„Toto nie je posledný film, ktorý s Marvelom urobíme a určite to nie je posledný film o Spidermanovi. Pripravujeme sa na natáčanie ďalšieho Spidermana s Tomom Hollandom a Marvelom. Berieme to ako tri filmy, no a teraz sme pripravení natočiť ďalšie tri. Nie je to náš posledný film z MCU. Marvel a Sony budú pokračovať spolu ako partneri.

 

img

 

Spiderman patrí medzi najočakávanejšie filmy posledných rokov, prvý trailer prepisoval snáď všetky rebríčky. Na rozdiel od väčšiny hrdinov Marvelu  práva na Spidermana vlastní spoločnosť Sony, ktorá si buduje vlastný superhrdinský svet na čele s Venomom a Morbiusom.

 

Samotný Tom Holland sa nedávno vyjadril, že ak sa v úlohe Spidermana objaví aj po svojej 30-tke, urobil niečo zle.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies