Radšej dajte ruky od neho preč, keď...

NETKY.SK • 9 Apríl 2017, 14:08 • 2 min
Radšej dajte ruky od neho preč, keď...

BRATISLAVA - Každý môže mať zlý deň, ale keď sa jedná o výber partnera, nebuďte až tak zhovievavé. Skoré varovné signály vás môžu uchrániť od sklamania v láske. Na čo si dať pozor?

slovakia

left justify in out

Aj drobnosti môžu byť príznakom niečoho hlbšieho. Inštinkt vás najskôr varuje, ale napriek tomu sa viac zamerajte na týchto pár vecí. Č

 

Často chodí neskoro. Päť minút sem, dvadsať minút tam? To môže byť príznakom úzkosti, nevnímání času, alebo aj neúcty k vám. V krajnom prípade môže ísť aj o človeka, ktorý trpí antisociálnou poruchou osobnosti. Trvalá nezodpovednosť, chladný nezáujem o zážitky druhých, bezohľadnosť, chýbanie pocitov viny i jej zvádzanie na ostatných. To sú hlavné charakteristiky. Ste pre neho len vec.


Malé pivo k obedu nie je žiadny zločin. Víno počas romantických večerí samozrejme tiež nie, ale čo keď si váš nápadník na prvej schôdzke objedná panáka a na tej druhej strieda jeden koktail za druhým? Podľa odborníkov to naznačuje problémy s duševným zdravím, prípadne problémy so závislosťou.

 

Vždy nejakú dobu trvá, než sa človek dostane z rozchodu. Ako sa dotyčný môže sústrediť na vás, keď stále rieši bývalú? Evidentne ešte nie je pripravený ísť ďalej. To spoznáte napríklad aj tak, že sa vami pred bývalou chváli. Chce totiž, aby žiarlila.

 

V prvých chvíľach ľudia prehliadajú veľa vecí, pretože sú tak nadšení, ale po mesiaci je zvyčajne všetko inak.

 

Utekajte, ak vás nechce zoznámiť s rodinou alebo priateľmi. Jeho výhovorky sú niečo ako pohŕdanie.

 

Alarm spustite aj vtedy, keď muž nemá žiadnych priateľov, izoluje vása nechce sa mu za vás platiť. Sčítané a podčiarknuté, vždy dôverujte svojmu úsudku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies