Pytliaka načapali: Chcel loviť ryby pomocou meniča prúdu!

NETKY.SK • 27 Júl 2013, 10:51 • 2 min
Pytliaka načapali: Chcel loviť ryby pomocou meniča prúdu!

BRATISLAVA - Odňatie slobody na šesť mesiacov až tri roky hrozí za prečin pytliactva 44-ročnému Csabovi z okresu Dunajská Streda.

slovakia

left justify in out

V piatok 26. júla poobede sa snažil v rybárskom revíri Hrušov v Kalinkove, okres Senec, loviť ryby pomocou meniča elektrického prúdu. Pri pytliačení ho prichytila rybárska stráž. Agentúru SITA o tom informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Muž mal na hladine Dunaja položený podberák, ktorý zapojil na menič elektrického prúdu. Ten bol zase napojený na autobatériu plavidla. Miestnemu rybárske zväzu protiprávnym konaním škoda nevznikla. Po vykonaní potrebných procesných úkonov muža umiestnili do cely policajného zaistenia. Prípad sa rieši v takzvanom super rýchlom konaní. Po skončení skráteného vyšetrovania poverený policajný príslušník spis predloží prokurátorovi spolu s návrhom na podanie obžaloby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies