SKI FOR FREE v Korutánsku – na slnečnej strane Álp

NETKY.SK • 11 Január 2024, 12:09 • 2 min
SKI FOR FREE v Korutánsku – na slnečnej strane Álp

Nezáleží na tom, či ste začiatočníci alebo skúsení lyžiari – ak sa rozhodnete stráviť zimnú dovolenku v Korutánsku, prídete si tu naozaj na svoje. 30 lyžiarskych stredísk v Korutánsku a Východnom Tirolsku s viac ako 800 kilometrami zasnežených a dobre upravených zjazdoviek, termálne kúpele, skitouringové trasy alebo aj korčuľovanie na zamrznutých jazerách vám zaručí veľkú rozmanitosť.

slovakia

left justify in out

V korutánskych lyžiarskych strediskách panujú ideálne podmienky na pohodovú zimnú dovolenku na zjazdovkách aj mimo nich. Moderné lanovky s vyhrievanými sedačkami nájdete v Nassfelde alebo na Gerlitzene, náročné zjazdy na Turrachu a Katschbergu.

 

Najvyššie položené lyžiarske areály Korutánska, ľadovec Mölltaler Gletscher/Ankogel a lyžiarska oblasť Grossglockner/Heiligenblut uprostred trojtisícoviek tiež zaručujú zábavu na snehu až do jari. Menšie korutánske areály Goldeck, Lavanttal a strediská v pohorí Nockberge sa vďaka svojim prehľadným zjazdovkám hodia na rodinnú dovolenku.

„Jeden pre všetky“ - to platí v Korutánsku s TOP Skipasom

Ten je univerzálným kľúčom ku všetkým korutánskym a východotirolským lyžiarskym strediskám. Popri tom sú k v ponuke aj regionálne skipasy s mnohými atraktívnymi službami v cene. Je to napríklad ponuka voliteľnej aktivity – skipas alebo vstup do termálnych kúpeľov v Bad Kleinkirchheime alebo veľmi obľúbené rodinné týždne „Ski for free“ na Goldecku a v strediskách Weissensee, Weissbriach či Klippitz, ktoré veľkým aj malým lyžiarom umožňujú slnečné zimné zážitky. Zaujímavé ponuky sú aj v najväčšom korutánskom stredisku Nassfeld - zaplať 3, zostaň 4 noci.

 

Viac informácií nájdete na stránkach:

https://www.korutansko.com/aktivity/zima/rodinna-dovolena/lyzovacka-zadarmo/
https://www.topskipass.at/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: MaxMarketing / Jaroslava Pribylincová, Foto: MaxMarketing / Jaroslava Pribylincová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies