Putnocký spája budúcnosť so Slovanom

NETKY.SK • 9 December 2013, 12:05 • 2 min
Putnocký spája budúcnosť so Slovanom

BRATISLAVA - V tíme jesenného lídra najvyššej slovenskej futbalovej súťaže ŠK Slovan Bratislava môže nastať menší pretlak na brankárskom poste. V prvej časti tejto sezóny Corgoň ligy 2013/2014 boli trénerom k dispozícii Matúš Putnocký a Martin Polaček.

slovakia

left justify in out

K spomenutej dvojici pribudol aj 29-ročný gólman s reprezentačnými skúsenosťami Dušan Perniš, ktorý na jeseň hosťoval v FC Nitra a minulý týždeň v piatok už odchytal za "belasých" prvý polčas víťazného prípravného stretnutia proti Sencu (6:2).

Jednotkou medzi žrďami bol jednoznačne Putnocký. Dvadsaťdeväťročný rodák z Prešova (nar. 1. novembra 1984) chýbal v corgoňligových meraniach síl v drese Slovana na jeseň len jediný raz. "Priznávam, že úvod tejto sezóny mi nevyšiel. Potom som sa však dostal opäť do formy. Aj ja sa mám stále v čom zlepšovať, ale dôvera trénerov ma teší," uviedol pre klubový web Slovana 195 cm vysoký brankár. 

Najlepší gólman uplynulej corgoňligovej sezóny napriek šumom v zákulisí o jeho prípadnom odchode chce naďalej zotrvať v bratislavskom tíme a prispieť k naplneniu cieľu - obhájiť majstrovský titul. "Neplánujem žiadny prestup, ale vo futbale sa môže všetko zmeniť v priebehu pár dní. S bratislavským klubom mám stále platnú zmluvu, čiže svoju budúcnosť zatiaľ vidím v Slovane," doplnil Matúš Putnocký, ktorý v doterajšej kariére chytal aj za Ličartovce, Bardejov, MFK Košice a už piatu sezónu je hráčom "belasých". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies