Putin zablahoželal Rusom priamo v šatni

NETKY.SK • 26 Máj 2014, 08:46 • 2 min
Putin zablahoželal Rusom priamo v šatni

MINSK - Ruský prezident Vladimir Putin mal veľkú radosť z triumfu jeho krajanov na 78. majstrovstvách sveta v bieloruskom Minsku.

slovakia

left justify in out

Veľký fanúšik športu neváhal pricestovať do Minska a "naživo" si pozrel nedeľňajšie finále šampionátu s Fínskom (5:2), po ktorom išiel priamo do šatne zablahoželať hráčom "zbornej". Rusko v ére samostatnosti vyhralo majstrovstvá sveta piatykrát, celkovo má na svojom konte s érou ZSSR a SNŠ už 27 titulov. V Minsku neprehrali Rusi ani jeden z desiatich zápasov.


"Veľké poďakovanie za nádhernú a veľkolepú hru. Môžeme byť hrdí, že máme talentované mužstvo s charakterom. Potešili ste milióny ľudí. Veľká vďaka vám," povedal v šatni hráčom podľa Ria Novosti Vladimir Putin, ktorý v Minsk Arene sledoval finále po boku bieloruského prezidenta Alexandra Lukašenka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies