Putin: Ukrajinská propaganda je v rozpore s realitou

NETKY.SK • 23 Január 2015, 16:20 • 2 min
Putin: Ukrajinská propaganda je v rozpore s realitou

NOVO-OGARIOVO - Tí, ktorí vydávajú rozkazy na ostreľovanie osídlených lokalít, nesú zodpovednosť za smrť desiatok obyvateľov na Ukrajine. Vyhlásil to dnes ruský prezident Vladimir Putin, ktorého citovala agentúra TASS.

slovakia

left justify in out

"Desiatky ľudí bolo v dôsledku toho zabitých alebo zranených, pričom nejde len o príslušníkov armády na oboch stranách, ale aj o obete z radov civilistov, medzi ktorými sú deti, starí ľudia a ženy," uviedol Putin s tým, že v bojových zónach na juhovýchode Ukrajiny sa stále používajú ťažké zbrane.

 

"Toto všetko sa deje na pozadí propagandistických sloganov o túžbe po mieri a hľadaní zodpovedných. Zodpovednosť za to nesú tí, ktorí vydávajú takéto zločinné rozkazy. Mali by vedieť, že niet inej cesty na vyriešenie týchto konfliktov, než sú mierové vyjednávania a politické opatrenia," poznamenal Putin.

 

Ruský prezident zároveň vyjadril nádej, že v Kyjeve napokon zvíťazí zdravý rozum a Ukrajina sa prikloní k mierovému riešeniu konfliktu v Donbase. "Často počujeme slová, že sa Ukrajina drží mierového spôsobu riešenia problémov, v skutočnosti je však všetko inak," zhodnotil aktuálny stav Putin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies