Puskailerov klip získal International Laser Display Award

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 12:52 • 2 min
Puskailerov klip získal International Laser Display Award

BRATISLAVA - Videoklip k piesni Don't Let Go speváka Thomasa Puskailera získal International Laser Display Award.

slovakia

left justify in out

Cenu mu udelila International Laser Display Association (ILDA), ktorá podporuje využívanie laserových efektov v oblasti umenia, zábavy a vzdelávania. Klip získal prvé miesto v kategórii Strih vo filmovej, televíznej a video produkcii. V rovnakej kategórii bolo nominovaných ďalších 36 projektov. Ocenenie si v Las Vegas prevzali zástupcovia spoločnosti, s ktorou 34-ročný Puskailer na videu spolupracoval. Videoklip režíroval Richard Raiman, nakrúcali ho 12 hodín.

"Keď mi z Las Vegas zavolal Michal Šimkovič a povedal, že môj klip vyhral prvú cenu, od radosti som vyskočil meter do vzduchu. Bol som prekvapený, aké veľké mená boli v súťaži. Uvedomil som si to, keď som moje meno videl pri Pitbullovi a Tomovi Cruisovi. Je to neskutočný a neuveriteľný pocit, že sa video Don't Let Go dostalo na takú svetovú úroveň," vyjadril sa spevák. 

 

"Pre nás v Amerike neznámy Puskailer predstihol svojím videom také silné mená ako Pitbull či Tom Cruise. No vďaka nastaveniu svetla a rytmu je klip Don't Let Go absolútne unikátny vo svojej kategórii. Používajú sa v ňom pomaly aj rýchlo sa pohybujúce laserové lúče, ktoré zachytávajú rytmus a melódiu," vysvetlil výkonný riaditeľ ILDA Patrick Murphy. "Pri refréne vytvorili spevák a tanečnice spoločne s lasermi umelecké tiene. Tento tieň je metaforou, ktorá bola tak unikátna a zarážajúca, že aj fotografia z nakrúcania klipu vyhrala v ILDA 2014 druhé miesto v kategórii Efekt vo fotografii a stala sa úvodnou stranou našej prezentačnej brožúry ILDA Awards 2014," doplnil Murphy. 

 

Slovenský spevák holandského pôvodu Thomas Puskailer sa do povedomia verejnosti dostal v prvej sezóne súťaže Česko Slovenská SuperStar. Na konte má album Make Believe (2012). Na štúdiovke sa podieľal aj producent Joe Dworniak, s ktorým spolupracovali Duran Duran či Paul McCartney. Venuje sa tiež herectvu či modelingu. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies