PSG sa odvolal proti trestu pre Ibrahimoviča

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 13:00 • 2 min
PSG sa odvolal proti trestu pre Ibrahimoviča

PARÍŽ - Francúzsky futbalový klub Paríž Saint-Germain sa odvolal proti štvorzápasovému trestu pre útočníka Zlatana Ibrahimoviča. Disciplinárna komisia Ligue 1 suspendovala švédskeho útočníka za verbálnu inzultáciu hlavného rozhodcu po prehre úradujúceho majstra 2:3 na ihrisku Girondins Bordeaux.

slovakia

left justify in out

Ibrahimovičovi sa nepáčil výkon hlavného rozhodcu Lionela Jaffreda. Švéd po inkriminovanom zápase v angličtine rozhorčene konštatoval, že za 15 rokov pôsobenia vo futbale nevidel takého rozhodcu ako Jaffredo. V mixzóne si potom uľavil "Do čerta s Francúzskom", čo nahnevalo ministra športu Patricka Kannera, ktorý ho vyzval k ospravedlneniu.

 

 

Tridsaťtriročný Ibrahimovič tiež nemôže nastúpiť v prvom štvrťfinále Ligy majstrov 2014/2015 proti FC Barcelona za červenú kartu v osemfinálovej odvete na londýnskom Stamford Bridge, kde PSG aj v oslabení s Chelsea po predĺžení remizoval 2:2 a postúpil medzi elitnú kontinentálnu osmičku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies