5 dôležitých bodov, ktoré rozhodnú o osude na vašom prvom rande

NETKY.SK • 18 December 2018, 12:00 • 2 min
5 dôležitých bodov, ktoré rozhodnú o osude na vašom prvom rande

Zoznámenie sa a prvý osobný kontakt s človekom, ktorý nás zaujal, môžu byť spočiatku trochu chaotické a milo roztopašné. Je samozrejmé, že ľudia pri prvom stretnutí znervóznejú, sú rozrušení a niekedy sa správajú dosť neprirodzene. Je to naše podvedomie a reakcie tela, ktoré nie vždy dokážeme ovládať. Avšak, práve v týchto momentoch je nutná prirodzenosť a nefalšovaný úsmev, na základe ktorého sa druhá strana a možno aj my cítime oveľa príjemnejšie. A práve to môžete s našimi jednoduchými pravidlami dosiahnuť.

slovakia

left justify in out

1. Buďte sami sebou

Keď sme nervózni, začneme sa ozdobovať dobrými skutkami a prívlastkami, ktoré ale s realitou nemajú nakoniec nič spoločné. Dodáva nám to sebaistotu, ale z dlhodobého hľadiska naopak uškodí. Zbavte sa týchto impulzov a buďte sami sebou za každých okolností, dokonca aj na špeciálnej erotickej zoznamke.

 

2 . Zoznámte sa so spoločnými cieľmi

Je potrebné zistiť, aké sú záujmy druhej strany, o čom vami vybraný človek sníva a o čo sa v živote usiluje. Je lepšie to zistiť čo najskôr, pretože len tak sa dozviete, či máte vôbec niečo spoločné. V prípade množstva spoločných záujmov je všetko v poriadku, pretože sa otvára priestor na spoločné a plnohodnotné konverzácie.

 

3. Upravte sa

Nemusíte byť ako z titulnej stránky módneho časopisu, ale hygiena a príjemný vzhľad sú pri zoznamovaní a prvom osobnom kontakte veľmi dôležité. Aj výrobok v obchode si vyberáte podľa obalu. V tomto prípade samozrejme nejde o obchod, ale vzbudenie záujmu, ktorý môže niekedy podporiť aj kompletná laserová epilácia v niektorých častiach a partiách tela. Samozrejme s dostatočným predstihom :-)

 

4. Pýtajte sa

Pripravte sa na to, že pri prvom kontakte musíte byť v dialógu. Aj keď môžete zaujať dokonalou krásou, ak celý večer nič nepoviete, je nepravdepodobné, že by ste si mohli partnera alebo partnerku podmaniť. Okrem toho sa stále môžete vďaka dôkladnej konverzácii dobre navzájom spoznať. Takže neváhajte klásť otázky. Je dôležité, aby ste zistili, s kým máte tú česť, a či ste jeden pre druhého vhodní alebo nie. Iba komunikácia vám to pomôže pochopiť.

 

5. Dajte pozor na svoje emócie

V prvý deň sa mnohí intímnemu kontaktu vyhýbajú. Samozrejme, ak sa nezoznamujete na spomínanej erotickej zoznamke, kde by mohli byť súčasťou rande aj Venušine guličky. Jednoducho musíte cítiť, že je táto túžba vzájomná! Ak sa teda dostanete až sem a príde rad aj na bozk, bude to vynikajúci spôsob, ako pochopiť, či medzi vami vznikla chémia alebo nie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies