Prvá štátna tajomníčka Lucia Kurilovská prijala kórejského veľvyslanca Byeongda Lee

NETKY.SK • 14 December 2023, 16:30 • 2 min
Prvá štátna tajomníčka Lucia Kurilovská prijala kórejského veľvyslanca Byeongda Lee

BRATISLAVA - V snahe posilňovať vzťahy medzi Slovenskou republikou a Kórejskou republikou, prijala prvá tajomníčka ministerstva vnútra Lucia Kurilovská kórejského veľvyslanca Byeongda Lee. Spolupráca medzi našimi krajinami prebieha najmä v oblasti výmeny informácií na policajnej úrovni a týkajú sa najmä organizovaného zločinu a radikalizácie. Rovnako dôležité vzájomné zdieľanie štatistických údajov a ich analýz.

slovakia

left justify in out

“Verím, že spoluprácu založenú na spoločných hodnotách a cieľoch je potrebné posilňovať. Zároveň vidím aj perspektívu v nadväzovaní ďalších foriem bilaterálnych vzťahov medzi Slovenskou republikou a Kórejskou republikou,” dodala prvá štátna tajomníčka Lucia Kurilovská. 
 
Spolupráca sa môže prehlbovať aj v inováciách v metódach, organizačných štruktúrach a technologických nástrojoch, ktoré sú kľúčové pre efektívnosť policajnej praxe. Spoločné zdieľanie odborných skúseností nám môže umožniť zlepšiť sa v týchto kľúčových oblastiach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Tlačový odbor MV SR, Foto: Hlavný Denník / TASR / Rektorka Akadémie Policajného zboru v Bratislave Lucia Kurilovská (archívna foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies