Prosba bola vyslyšaná! Šampión IAF vyzve legendu domácej MMA scény

NETKY.SK • 10 Október 2023, 20:00 • 2 min
Prosba bola vyslyšaná! Šampión IAF vyzve legendu domácej MMA scény

Šampión welterovej váhy I Am Fighter Steven Krt naposledy prišiel s výzvou smerom k legendárnemu bojovníkovi Petrovi Monstrovi Knížemu. V rámci spoločného galavečera RFA a IAF vycítil šancu, ktorú napokon aj dostane. Kníže ponuku na zápas prijal.

slovakia

left justify in out

Jeden zo vzájomných zápasov oboch organizácií bude duel Krt vs. Kníže.

Keďže je Krt šampiónom IAF vo welterovej váhe, naskytala sa otázka, či aj duel s Knížem bude titulový.

Promotér Marhanský však potvrdil, že ide o superfight, teda bez ohľadu na výsledok zápasu Steven Krt naďalej zostane šampiónom. Duel prebehne 11. novembra v Prahe a vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.cz.


Chcem veľký zápas


Krt má akutálne skóre medzi profesionálmi 4-2 a po nevydarenom vstupe sa dostal na vlnu štyroch výhier v rade. V jeho poslednom zápase zdolal Františka Bočáňa, ktorého nedokázal v rámci EUROGOLD pyramídy ukončiť ani Alexander Butenko, na body.

Tentokrát však Krt chcel veľký zápas a skutočnú previerku. „Som čerstvý šampión. Moje ciele sú také, že chcem naozaj veľký zápas a skutočnú výzvu. V amatéroch sa mi darilo, ale začínal som profesionálnu kariéru s dvomi prehrami. Teraz mám v profi štyri víťazstvá a chcel by som teraz už väčší zápas a urobím pre to maximum,“ vyjadril svoju túžbu na tlačovej konferencii.


Pínove slová sa naplnili


Na tlačovej konferencii Media Day tesne pred RFA 12 obe organizácie predstavili tento spoločný turnaj, z ktorého odkryli aj pár mien. Okrem Tadeáša Růžičku a Jacoba Mikulu bol oznámený aj Steven Krt, ktorý vyjadril túžbu zápasiť s Knížem a promotér IAF Petr Píno Ondruš tento nápad podporil.

„Boris [Marhanský] hovoril, že Pert Monster Kníže zatiaľ nemá súpera. Ja hovorím, máme tu nášho šampióna. Poďme porovnať legendu všetkých legiend, najtvrdšiu hlavu sveta Petra Knížeho s naším šampiónom, ktorý má štyri výhry v rade.

Nemôžem povedať, že by to bolo jednoznačné, že by súčasný šampión Steve šiel zlikvidovať Monstra. Pokiaľ by Steven na to kývol a sám Monster na to povedal, že by do toho šiel, tak podľa mňa by to vôbec nebol zlý zápas,“ predikoval promotér IAF Ondruš.

         



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucie Balgová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies