Problémy na váhe aj tentokrát: RFA 9 v ohrození?

NETKY.SK • 22 Apríl 2023, 13:30 • 2 min
Problémy na váhe aj tentokrát: RFA 9 v ohrození?

PRIEVIDZA - Turnaj RFA 9 sa koná už dnes a ani tentokrát sa nevyhol problémom s vážením. Zúčastnili sa ho len bojovníci mimo EUROGOLD pyramídy a k preváženiu došlo hneď v dvoch prípadoch.

slovakia

left justify in out

Turnaj RFA 9 je za dverami a problémom na váhe sa nevyhli ani tentokrát. Na rozdiel od predchádzajúceho RFA 8 v Budapešti, kde musela čínskeho zápasníka Lu Kaia odnášať záchranka, však organizácia nič podobné riešiť nemusela. Váženia sa zúčastnili len bojovníci mimo EUROGOLD pyramídy a k preváženiu došlo hneď v dvoch prípadoch.

 

Do svojej premiéry pod profesionálnymi pravidlami MMA nastúpia Veronika Zajícová aj jej maďarská súperka Katalin Viola Aranyi. Práve maďarská bojovníčka bola jedným účastníkom RFA 9, ktorý nesplnil váhu. Zajícová však s prevážením súhlasila a o jediný ženský duel počas celého večera nakoniec neprídeme.

 

Druhým hriešnikom je vychádzajúca slovenská hviezda postojovej scény Erik Tóth. Neporazený bojovník nastúpi proti domácej legende Vladimírovi Idrányimu, ktorý sa zachoval rovnako ako Zajícová a preváženie Tótha akceptoval.

 

Osem bojovníkov sa piatkového váženia nezúčastnilo. Všetci účastníci EUROGOLD pyramídy ho majú ešte len pred sebou a prebehne o 14:00, len pár hodín pred začiatkom galavečera. Okrem váženia prebehne aj losovanie prvého kola. Niektorí bojovníci majú momentálne pred sebou náročné hodiny a čaká ich chudnutie, aby zajtra splnili limit 80 kilogramov.

 

Celý turnaj prebehne už dnes v Prievidzi a môžete si ho pozrieť prostredníctvom platformy https://realsport.tv/. Ak sa ho chcete zúčastniť naživo, tak lístky si môžete kúpiť cez Predpredaj.sk na linku: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/rfa-9-eurogold-pyramida-2023-04-22/.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies