Privolajte si šťastie do života

NETKY.SK • 11 Marec 2017, 13:42 • 2 min
Privolajte si šťastie do života

BRATISLAVA - Každý človek túži po tom byť šťastný. Tak si do svojho života šťastie jednoducho privolajte. My vám poradíme ako na to.

slovakia

left justify in out

Existuje niekoľko spôsobov, ako šťastie podporiť, prilákať, skrátka trochu postrčiť tým správnym smerom.

 

Prvý tip je najjednoduchší. Musíte sa šťastiu otvoriť, prestať sa krčiť kdesi v kútiku svojho vnútra a negatívnym naladením priťahovať len a len smolu. Zakážte si pesimistické myšlienky, zakážte si sebaľútosť a utápanie sa vo svojich problémoch. Myslite na svoj život s úsmevom a snažte sa všetko vidieť pozitívne. Len tak si k vám šťastie nájde cestu.

 

Vyhraďte si na seba cez deň pár minút postavte sa pred zrkadlo a odriekajte si svoju šťastnú mantru. Môže ísť vlastne o akúkoľvek vetu, ktorá bude vyjadrovať to, že púšťate šťastie do svojho života, a že sa vám tak nemôže stať nič zlé. Vyzerať môže napríklad takto: "Som šťastný / á a všetko sa mi darí. Život mi prihráva do cesty samé pekné veci. "

 

Podporte túžbu po šťastí tiež krátkou meditáciou s vizualizáciou. Usaďte sa na pár minút niekde v tichu a pokoji, kde vás nikto nebude rušiť. Zatvorte oči, zhlboka dýchajte. A potom si začnite predstavovať to, po čom najviac túžite.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies