Príroda k nemu bola štedrá, tento muž má dva funkčné penisy

NETKY.SK • 27 Február 2018, 18:46 • 2 min
Príroda k nemu bola štedrá, tento muž má dva funkčné penisy

Američan dostal do vienka od prírody viac ako ostatní. Narodil sa s dvoma pohlavnými orgánmi.

slovakia

left justify in out

Muž, ktorý nechce byť menovaný pravým menom a vystupuje pod prezývkou Double Dick Dude, sa so svojou telesnou abnormalitou verejnosti zveril na stránke Reddite v roku 2014. Tvrdí tiež, že oba jeho údy sú "100 percent plne funkčné".

 

Odvtedy, vydal knihu s názvom "Double Stuffed: Steamy Tales From My Love Life with Two Penises". Dostal veľa ponúk z porno priemyslu. Chvíľu o tom uvažoval ale napokon všetky odmietol. Informoval o tom The Ladbible.

 

„Neviem aká suma by mohla vykompenzovať moju dôstojnosť. Nepotrebujem peniaze, v súčasnosti sa mám veľmi dobre,“ povedal.

 

„Jediný dôvod, prečo som zverejnil fotografie (intímnych častí) je, že som si myslel, že by ľudia radi vedeli o tom, že existuje aspoň jeden muž s dvomi penismi," vysvetlil.

 

Tento zriedkavý stav sa nazýva diphallia a postihuje jedného z 5,5 milióna mužov v Amerike. To, čo robí tento prípad ešte výnimočnejším je, že oba orgány fungujú. To totiž nie je samozrejmosť.

 

Muž, ktorý si praje ostať v anonymite sa priznal k tomu, že mal bisexuálny trojčlenný vzťah s jedným mužom a jednou ženou. Keď nadväzuje nové vzťahy, svoje tajomstvo drží skryté až do poslednej chvíle. O jeho anomálii sa dozvie len ten/tá, ktorá s ním skončí v posteli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies