Spoločný galavečer RFA a IAF je za dverami: Růžička, Hošek a Orlov zabojujú o titul, Monster si odbije debut

NETKY.SK • 9 November 2023, 18:00 • 2 min
Spoločný galavečer RFA a IAF je za dverami: Růžička, Hošek a Orlov zabojujú o titul, Monster si odbije debut

PRAHA - Po oznámení termínu 11. novembra na svoje turnaje RFA a IAF dospeli k vzájomnej spolupráci a namiesto organizovania dvoch samostatných turnajov spojili sily. Výsledkom je turnaj RFA x IAF Special Title Night. Dokopy na ňom uvidíme tri titulové zápasy a vrcholom večera bude duel šampióna IAF Stevena Krta, ktorého vyzve legendárny Petr Monster Kníže.

slovakia

left justify in out

Trojica titulových zápasov

Pôvodne mal byť súperom Davida Hošek dočasný šampión Dominik Humburger. Ten však musel zo zápasu odstúpiť a jeho miesto zaujal doposiaľ medzi profesionálmi nezdolaný Viktor Červinský. Český bojovník všetky tri víťazstvá nadobudol v organizácii IAF a Hošek bude preňho suverénne najväčšia kariérna skúška.


 
Jedna z najdiskutovanejších postáv domácej scény je v posledných mesiacoch rozhodne Tadeáš Mawar Růžička. Elitný postojár vzbudil veľkú pozornosť predovšetkým vďaka jeho opletačám so zákonom, no tentokrát sa pokúsi zaujať aj tým, čo mu ide najlepšie. V titulovom zápase pod Real Fight pravidlami ho vyzve Jacob Mikula, ktorý je pripravený postarať sa o jednu z najväčších senzácií v histórii domácej scény.

 

Zmenu v titulovom zápase musela riešiť aj organizácia I Am Fighter, keď z nepochopiteľných dôvodov Alex Cverna zabudol na to, že ho čaká titulový zápas, a medzičasom si odskočil na MMA zápas do Holandska. Súperom Yevheniiho Orlova o titul ťažkej váhy bude teda Holanďan Arya Hosseini.

Debut legendy v RFA

Petr Monster Kníže patrí k stáliciam domácej česko-slovenskej scény. Zápasil ešte v dobách, kedy MMA nieslo názov Vale Tudo a v klietke sa mohlo robiť takmer všetko. Počas svojej kariéry našiel len dvoch premožiteľov a teraz ho čaká premiérové vystúpenie pod taktovkou RFA.

 

V nej sa už mal predstaviť proti Jozefovi Wittnerovi, no Monster bol nútený odstúpiť zo zápasu pre zranenie. Teraz bude jeho súperom šampión welterovej váhy IAF Steven Krt. Duel je vypísaný ako superfight, čiže za predpokladu, že Monster potvrdí papierové predpoklady, zmena na poste šampióna IAF sa neudeje. Celý galavečer prebehne už túto sobotu 11.11. v pražskej UNYP Aréne. Podujatie môžete sledovať aj prostredníctvom platformy PPV a lístky naň sú dostupné na sieti Ticketportal.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA, Foto: RFA / Matúš Zeťák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies