Pripravujú seriál podľa komédie Wet Hot American Summer

NETKY.SK • 28 Apríl 2016, 13:18 • 2 min
Pripravujú seriál podľa komédie Wet Hot American Summer

LOS ANGELES - Americká spoločnosť Netflix pripravuje seriál, ktorého príbeh sa bude odohrávať desať rokov po udalostiach z komédie Wet Hot American Summer (2001).

slovakia

left justify in out

Diváci a diváčky sa môžu tešiť na osem epizód. Wet Hot American Summer: Ten Years Later začnú vysielať na budúci rok. Netflix pritom vlani ponúkol seriál Wet Hot American Summer: First Day of Camp, ktorý bol prequelom spomínaného filmu.


Na scenári novinky pracujú Michael Showalter a David Wain, ktorí sa podieľali na scenároch oboch spomínaných predchádzajúcich projektov. Tie režíroval 46-ročný Wain, ktorý sa postará aj o réžiu novinky. Herecké obsadenie seriálu zatiaľ nie je známe. Vo filme i v prequelovom seriáli si zahrali Marguerite Moreau, Janeane Garofalo, David Hyde Pierce, Michael Ian Black, Zak Orth, A.D. Miles, Paul Rudd, Christopher Meloni, Molly Shannon, Ken Marino, Joe Lo Truglio či spomínaný Showalter.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies